Audio-Video

Audio-installatie (Universal Remote Control)

Centrale sturing (MRX-10)Communiceert met alle audio toestellen via een touchscreen, afstandsbediening of iedere iPhone / iPad / Android en is vanop afstand programmeerbaar en upgradebaar.

Simple zone (DMS-100)Hiermee hebt u in 1 zone audio en er is 1 extra bron voor bijvoorbeeld een Digibox. Door het eenvoudigweg bijplaatsen van een zone-versterker in het netwerk, krijgt u op die plaats een extra zone, volledig bi-directioneel aanstuurbaar vanuit elke zone. Een gewone UTP-kabel zorgt voor de verbinding.

Multi-Room / Source (DMS-1200)Iedere ruimte heeft zijn eigen muziek met aparte volumeregeling. In de keuken luister je bijvoorbeeld naar Radio 1, cd in de slaapkamer en Radio 2 in de badkamer. Met deze toestellen heeft u de mogelijkheid om al uw muziek te beluisteren in elke ruimte. De toestellen zijn volledig bi-directioneel aanstuurbaar. In basisuitvoering kunnen wij 6 zones van 50W stereo + 2 apart versterkbare zones maken. Dit is altijd uitbreidbaar. Het aansturen gebeurt door middel van een iPad, iPhone , wand- of afstandsbediening.

Home-Cinema (DMS-AV)Een volwaardige homecinema versterker (5.1 of 7.1) Mogelijkheid om een extra eindtrap aan te sluiten om uw klank nog meer power te geven.

Universele Speler (SNP-1)Muziek van over de hele wereld in uw woonkamer! Te kiezen op genre, locatie, land, ...

Bedieningen (iPhone of wandbedieningen)