Home-Cinema

Breng de bioscoop bij u thuis en zit écht op de eerste rij!

Volledige integratie van bioscoop bij u thuis

Home Entertainment als u het professioneel wil

De verschillende systemen door ons aangeboden

Request

Centrale bediening

Wij hechten veel belang aan het simpel vanop afstand bedienen van verschillende apparatuur. Daarom is één afstandsbediening in staat met meerdere merken te communiceren, waardoor de controle van een geheel systeem met één afstandsbediening mogelijk is.

De toestellen hoeven zich zelfs niet meer in de homecinemaruimte te bevinden, alles kan netjes in een rack gemonteerd zitten op een andere plaats. Enkel uw dvd speler bevindt zich in de cinema ruimte. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt met behulp van de iPad en/of iPhone.

One sound, your choice

Ons streefdoel is onze klanten laten genieten van een pure en zuivere klank. Deze klank kunnen wij bieden omdat wij enkel met hoogtechnologisch materiaal werken dat wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit en zuiverheid in klank en geluidstonen.

Na het uitvoerig testen van verschillende merken zijn wij tot de conclusie gekomen dat Universal Remote Control voldeed aan onze strenge eisen. Hiervoor hebben wij alle codes voorbereid om samen te werken met ons stuursysteem. Zo kan je bijvoorbeeld bij het opstarten van de home-cinema de projector uit het plafond laten komen, de verlichting laten dimmen en alle audio-bronnen in de gewenste stand schakelen.

De iPad wordt gebruikt als centrale sturing. U komt thuis, de iPad zit in de muur als touchscreen en is 100% opgeladen. Wenst u later op de avond de home-cinema op te starten, kunt de iPad meenemen en heeft u alle comfort bij de hand.

Luidsprekers

Ook de juiste keuze van de luidsprekers is voor ons van groot belang. Naar gelang de mogelijkheden, kiezen wij voor muur-inbouw, plafond-inbouw of zelfs volledig onzichtbaar.

Bioscoopgevoel

Isolatie op de juiste plaats om de klank te reflecteren en de buren niet te storen is in sommige gevallen noodzakelijk. In een ruimte kunnen wij een volledig nieuwe ruimte bouwen die aan alle eisen voldoet. Zelfs aangepaste bioscoopstoelen kunt u bij ons verkrijgen.

U hoeft enkel nog popcorn te maken en vooral te genieten van uw eigen bioscoopgevoel!