Led-verlichting

Met leds naar de toekomst!

Uw grootste troef?

Door de steeds stijgende energieprijzen moeten we nadenken hoe we dezelfde lichthoeveelheid kunnen produceren maar toch minder verbruiken. Wij hebben de oplossing!! Met de LED-technologie kunt u dezelfde hoeveelheid licht produceren maar toch besparen op de energiefactuur.

Het grote voordeel is dat led veel langer meegaat waardoor de onderhoudskost veel lager is, veel minder energie verbruiken , dat de kabels ernaartoe veel minder dik zijn en de leds geen warmte afgeven zoals bij een klassieke spot. Leds zijn overal toepasbaar, zowel in als opbouw (zowel buiten als binnen) Er bestaat ook een vervangingsmarkt voor bestaande lampen naar leds. Opgelet vraag ons om advies! U kunt zomaar niet omschakelen ! Als primeur hebben wij de led-TL die in een bestaande armatuur kan worden geplaatst en slechts minder dan de helft verbruikt. Bestaat in T8 uitvoering en heeft een levensduur van 15 000 uren. De kleuren blijven gedurende de hele levensduur hetzelfde en de reflector is anti-statisch.

Een groot aanbod

Binnenverlichting

"Wij maken voor u een volledig vrijblijvende offerte" Alle vormen van bediening mogelijk (automatisch aan/uit, automatisch aanpassen van lichtsterkte, bediening op sensoren, bediening vanop afstand, bediening via telefoon, enz... Alle soorten armaturen met spaarlamp, halogeen verlichting, klassieke verlichting, ontladingslampen, leds enz... Wij houden niet alleen rekening met het uizicht van de armatuur en de lichtopbrengst maar ook met het verbruik.

Buitenverlichting

Tuinverlichting is zeer actueel. Het is echter niet eenvoudig om water te verzoenen met elektriciteit. Buitenverlichting vraagt extra aandacht naar kablage en montage toe. Dit is één van onze specialiteiten!! Afstandssturing is één van de vele mogelijkheden. Hierdoor hoeft u binnenshuis niet te kappen of te slijpen. Toch kunt u alles bedienen van vijverpomp, poort tot armatuur met een centrale bediening.

RGB

Dit is het verkleuren van de lichtbron. Kan gebeuren op basis van T5 lampen of leds. Heel veel mogelijkheden , zeer spectaculair en kan aangestuurd worden vanop touchscreen. Zelfs mogelijkheid om kleuren te maken en op te slaan in geheugen.