Netwerkbeheer

Surfen zonder zorgen? Wij zitten op uw golflengte!

Netwerkbeheer en Domotica

Van meet af aan was het voor ons duidelijk dat domotica niet optimaal gebruikt kan worden zonder een goed functionerend netwerk. Daarom is netwerkbeheer ook één van onze vele specialiteiten. Wij verzorgen uw netwerk van A tot Z. Wij zorgen voor de aansluiting met de internetprovider (Belgacom of Telenet) zodat u niet met de handen in het haar moet zitten als u hier problemen mee ondervindt. Wij gebruiken enkel professioneel materiaal, dat steeds eerst door ons getest wordt. Dit materiaal staat garant voor kwaliteit en is altijd beschikbaar. Indien mogelijk verzorgen wij ook uw computernetwerk. Dit houdt de volgende zaken in:

Indien er zich problemen voor doen, kunnen wij de oorzaak snel zoeken door middel van remote control. Dit is zowel voor u als voor ons een groot voordeel.

Remote Helpdesk

Indien u problemen heeft en u wil graag dat wij u helpen? Download onderstaande Teamviewer installatie (zowel Windows als OSX) Bel ons op 0800 20 844 en geef ons het ID van uw teamviewer sessie door. Wij helpen u graag verder!

Let op! Dit gaat om een betalende service van € 25 / kwartier

Apple OSX

Microsoft Windows