Warmen en Koelen

Koel in de zomer , warm in de winter!

Met de Mitsubishi toestellen creƫert u een aangenaam leefklimaat in elke ruimte en zorgt u ervoor dat u zich optimaal in uw omgeving thuisvoelt. Altijd de juiste temperatuur , zomer en winter.

Onze toestellen zorgen niet alleen voor afkoeling tijdens warme dagen maar ontvochten tevens de lucht waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat. In het tussenseizoen doen zij tevens dienst als bijverwarming. Op die manier is de installatie heel zuinig want om te warmen wordt veel minder energie gebruikt dan wat gevraagd wordt uit het net en dit door het warmtepompsysteem. Warmte gegarandeerd tot 20 graden bij - 10. BV: verbruik 1000 watt, rendement warmtepomp 3800 watt.

Er bestaan vele afwerkingsvormen zoals roosters , cassettes , wandmodellen en vloermodellen. Voor elke ruimte een oplossing. Er kan ook gewerkt worden met 1 centrale unit en verschillende ventillo-convectoren op basis van waterleidingen die gelegd worden zoals in een klassiek systeem. Hier maken we ook gebruik van het warmtepomp systeem met hoog rendement. Als extraatje ook in de zomer het koelcomfort.

Elektrische verwarming brengt u het ideaal comfort en is zeker het overwegen waard nu de andere energiebronnen vrij duur zijn geworden.Door middel van aangepaste toestellen staat ze borg voor een rationeel energieverbruik.

In combinatie met een domoticasysteem garandeert zij een perfect evenwicht tussen ecologie, economie en energie. Door een integrale opbouw beheerst en beheert u uw comfort, ruimte per ruimte.

U verwarmt slechts waar en wanneer u het wenst, op de temperatuur die u wenst. U geniet van aangepaste tarieven. (gespreide betalingen, na verbruik tegen stabiele prijzen)

airco airco airco airco airco airco